Rehber İçeriği
Enzyme (MLN) Token; isteğe bağlı olarak robo’dan ETF’lere ve piyasa yapımına kadar, seçtiğiniz yatırım stratejilerini oluşturmanıza ve ölçeklendirmenize olanak tanır. İkinci nesil akıllı sözleşmeye dayalı platform, herhangi bir ana ağ dağıtımı yapılmadan önce kapsamlı bir şekilde test edilir ve denetlenir. Melon protokolü, Ethereum platformunda dijital varlık yönetimi için bir blockchain protokolüdür. Katılımcıların dijital varlık yönetim stratejilerini açık, rekabetçi ve merkezi olmayan yollarla inşa etmelerine, yönetmelerine ve yatırım yapmalarına olanak tanır. Coini, Melon Coin (MLN) olarak adlandırılır ve Melon projesinin temel bir bileşenidir. Melon protokolüne “kullanım hakkı” elde etmek için tasarlanır. Melon protokolünü kullanmak için, kullanıcılar MLN coinlerini kullanır. Ayrıca Melonport, blockchain teknolojisiyle inşa edilmesinin ve modüler kurulumlarının, ücret yönetimi ve yine zamanları düşürdüğü için varlık yönetimi stratejileri için çok daha rekabetçi bir ortam yarattığı da belirtilir.
Enzyme (MLN) Token Nedir?
Enzyme (MLN) Token; eski adıyla Melon, 2016 yılında eski bir Goldman Sachs başkan yardımcısı olan Mona El Isa ve matematikçi Rito Trinkler tarafından kurulan özel bir şirket olan Melonport tarafından inşa edilir. 2017 ve 2018 yılları arasında, İsviçre merkezli şirket tarafından 1.250.000 MLN madeni para oluşturularak dağıtılır. Melonport, 2017 yılında bir ilk madeni para teklifi (ICO) ile 2,9 milyon dolar toplar. 2019 yılında, Enzyme Finance protokolünün ilk versiyonunu teslim ettikten sonra Melonport feshedilerek yönetimini merkezi olmayan özerk bir organizasyon (DAO) olan Melon Council’e devreder. Konsey artık MLN kullanıcılarının yeni üyeler davet etmesine, protokolü yükseltmesine ve parametrelerini değiştirmesine olanak tanıyan bir akıllı sözleşme sistemi kullanılarak işletilir. Misyonu, ağın bütünlüğünü korumak, benimsemeyi en üst düzeye çıkarmak ve ekosisteminde yeniliği teşvik etmektir.
Enzyme (MLN) Token Ne Zaman Çıktı?
Enzyme (MLN) Token çıkış tarihi 2016’dır. Melon projesi, dijital varlık yönetimi için “açık, rekabetçi ve merkezi olmayan bir şekilde” bir protokoldür. Melon ile dijital ve geleneksellik için özelleştirilebilir dijital yönetim stratejilerinde kurabilir, yönetebilir ve yatırım yapabilirsiniz. Melonport, blockchain teknolojisiyle inşa edilmesinin ve modüler kurulumlarının, ücret yönetimi ve zamanları düşürdüğü için varlık yönetimi stratejileri için daha rekabetçi bir ortam yarattığını iddia eder. Daha önce Melon Protokolü olarak adlandırılan Enzyme Finance, kullanıcıların özel kripto varlık yönetimi araçları oluşturmasına, yönetmesine ve yatırım yapmasına olanak tanıyan Ethereum (ETH) üzerine inşa edilir. Enzyme, tarihsel olarak profesyonel finansal danışmanların ve firmaların alanı olan geleneksel varlık yönetimini merkezden uzaklaştırmayı amaçlar. Buradaki fikir, MLN kripto para biriminin varlık yönetimine giriş engellerini azaltarak daha fazla küresel tüketiciye erişim sağlamasıdır. Enzyme alternatif bir sistem oluşturmayı amaçlar. Kullanıcılar, projenin web portalını kullanarak, diğer kullanıcılar tarafından başlatılan fonlara ve portföylere yatırım yapabilir ve diğer kullanıcılar kendi yaratımlarına yatırım yapabilir. Enzyme Finance protokolü, platformda çeşitli işlemleri yürütmek için MLN kripto para birimini kullanır. Enzyme, resmi web sitesi ve blogu aracılığıyla yol haritasının durumu hakkında kullanıcıları bilgilendirir.
Enzyme (MLN) Token Hangi Ülkenin?
Enzyme (MLN) Token’in ülkesi İsviçre’dir. Fon Katmanı, kullanıcıların diğer kullanıcıların yatırım yapabileceği fonları başlattığı ve kontrol ettiği yerdir. Her fon iki bölümden oluşur. Merkez; bir fon oluşturmak için gerekli tüm araçları sağladığı ve fonları oluşturan bileşenleri takip ettiği için fon katmanının temel parçası olarak kabul edilir. Sözcüler ise her fon yöneticisi tarafından oluşturulan fonları tanımlamak ve fona belirli hizmetlere katkıda bulunmak için akıllı sözleşmeler kullanır. Örnekler arasında, fonlar adına belirteçleri depolamak için kullanılan bir bileşen olan Vault ve fon sahipliğini izleyen bir bileşen olan hisseler sayılabilir.
Enzyme (MLN) Token Nasıl Alınır?
Enzyme (MLN) Token almak için kripto para borsaları üzerinde hesap oluşturmak gerekir.
Enzyme tokeninin listelendiği borsa platformları şu şekildedir:
- Bibox
- Bitfinex
- CoinEx
- Fatbtc
- HitBTC
- Hoo
- Hotbit
- Huobi Global
- Huobi Kore
- Kraken
- Kyber Ağı
- COM
- OKEx
- Uniswap (V2)
- UPEX
- XT
Tercih edilen platform üzerinden kişisel bilgileriniz ile hesap oluşturarak yatırımlarınıza başlayabilirsiniz.
Enzyme (MLN) Token Hangi Altyapıyı Kullanıyor?
Enzyme (MLN) Token altyapısı Enzyme’in DAO’su olan Melon Council tarafından kontrol edilir. Altyapısı, belirli varlıkları alım satım için fiyat akışlarına bağlayan “bağdaştırıcı” sözleşmesine bağlıdır. Belirli hesaplamalar için ödeme yapılmasına yardımcı olmak için ETH için MLN satın alan “motor” sözleşmesinin yanında “fiyat kaynağı” sözleşmesi de bağlı kalınan prosedürdür. Bunlar, fonlar dahilindeki eylemler için ihtiyaç duyulan genel bilgileri sağlar. Melon protokolü, Ethereum platformunda dijital varlık yönetimi için bir blockchain protokolüdür. Bu protokol, katılımcıların dijital varlık yönetim stratejilerini açık, rekabetçi ve merkezi olmayan biçimlerle inşa etmelerine, yönetmelerine ve yatırım yapmalarına olanak tanır.
Enzyme (MLN) Token Avantajları Nelerdir?
Enzyme (MLN) Token avantajları şu şekildedir:
- Varlık yönetimi şirketleri ile yatırımcılar arasındaki boşluğu doldurmayı amaçlayan Melon Protokolü, kripto para birimini geleneksel finansal uygulamalarda yeni bir deneydir. Başarılı olması dahilinde beklentileri karşılaması ön görülür.
- Blok zinciri üzerinde tamamen denetlenmiş ve şeffaf bir fon oluşturmak istiyorsanız, Melon’un teknolojisini kullanmak ilginizi çekebilir. Ayrıca, yöneticiler Melon’da belirtilen akıllı sözleşmelerle bağlı olduklarından, paranızı yönetmek için bir fon yöneticisini bilmeden ya da güvenmeden yatırım yapmak için Melon’u kullanabilirsiniz.
- Yatırımcılar, yatırımcıların platformu kullanmaya devam edeceğine ve kripto varlık yönetiminde daha büyük bir rol oynayacağına inanıyorlarsa portföylerine MLN coinleri eklemek isteyebilirler.
- MLN token yeni bir yatırım olarak düşük fiyatlarla tercih edilip büyük oranda fiyat artışları ile kazanç elde edilecek bir tokendir.
Enzyme (MLN) Token’in Dezavantajları Nelerdir?
Enzyme (MLN) Token’in dezavantajları şu şekildedir:
- Enzyme, bir Vault oluşturmak için herhangi bir ücret talep etmez, ancak Ethereum gas ücretlerine tabi olursunuz. Bunlar, gazın fiyatına ve kasanıza yerleştirdiğiniz karmaşıklığın miktarına (ör. politikalar, ücretler vb.) bağlı olarak değişir. Tipik olarak, yüksek bir gaz fiyatı olan gwei 120 ile bir kasayı dağıtmak için yaklaşık 150-200 dolar ödemeyi bekleyebilirsiniz.
Enzyme (MLN) Token‘in Geleceği Hakkında Yorumlar Neler?
Enzyme (MLN) Token’in geleceği ile ilgili yorumlara bakılırsa istikrarlı olursa değer kazanacağı düşünülür. Güçlü borsalarda ortalama Enzyme fiyatı 92,96 USD’dir. 1 Enzyme Türk Lirası bazında ise 0,00 TL değerine sahiptir. Kripto para piyasasında #248 numarada yer alan Enzyme, toplam piyasa değeri olarak da 130.707.293,00 Dolar değerine sahiptir. Son 1 hafta boyunca +35.75% değerinde değişim gösteren Enzyme, son 24 saat içerisinde ise -8.63% oranında değişir. Grafik verileri takip edilerek yatırımlarınızı değerlendirebilirsiniz.
Enzyme (MLN) Token Resmi Site Adresi Nedir?
Enzyme Finance, hesaplaması Ethereum blok zinciri tarafından gerçekleştirilen bir akıllı sözleşmeler koleksiyonudur. Bu tasarım nedeniyle, işlem ücretleri Ether ile ödenir. Bu ücretler, Ethereum’un bilgi işlem gücünü ve Enzyme’in yazılımını kullanma maliyetini kapsar. Protokol, fon katmanı ve altyapı katmanı olmak üzere iki katmandan oluşur ve web tarayıcı desteği sağlayan kendi Javascript kitaplığı ile birlikte gelir. Enzyme (MLN) resmi sitesi enzyme.finance şeklindedir. Daha detaylı bilgilere site üzerinden erişim sağlanarak coinin çalışma stili yakından takip edilebilir.
Sitemizden Chainlink coin bilgilerine de bakabilirsiniz.